AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWNS IN NOORD-HOLLAND

Alle clowns in en rondom de provincie Noord-Holland van ballonnenclown tot knutsel clown en van goochel clown tot schmink clown. Ook kunt u in de lijst hiernaast een clown selecteren.

De clowns uit Noord Holland kunnen optreden in: den helder, schagen, heerhugowaard, hoorn, alkmaar, heiloo, castricum, heemskerk, beverwijk, purmerend, zaanstad, zaandam, ijmuiden, zandvoort, heemstede, amstelveen, aalsmeer, uithoorn, haarlem, amsterdam, diemen, bussum, huizen, hilversum
CLOWN HILVERSUM

CLOWN HILVERSUMKlik hier om meer over CLOWN HILVERSUM te lezen.
CLOWN DIEMEN

CLOWN DIEMEN

Clown Diemen maakt alle dagen van de week zelfs van de kleinste partijtjes één groot feest! In het programma zit een show, schminck en ballonnen.

Klik hier om meer over CLOWN DIEMEN te lezen.
CLOWN AMSTELVEEN

CLOWN AMSTELVEEN

Clown Amstelveen is een super leuke clown voor kinderen. Hierbij moet u denken aan ballonfiguratie, leuke dieren, bloemen en andere figuren in vrolijke kleuren. Hij zal de kinderen verbazen met zijn truukendoos, en wie weet, ook u.

Klik hier om meer over CLOWN AMSTELVEEN te lezen.
CLOWN ALKMAAR

CLOWN ALKMAAR

Boek Clown Alkmaar voor een geslaagd discofeestje, sprookjes toneelstuk of reuzeclown. Een professionele steltenclown die er ook nog eens voor zorgt dat ballonnen veranderen in bloemen, slangen, beren, zwaarden en nog veel en veel meer.

Klik hier om meer over CLOWN ALKMAAR te lezen.
CLOWN HAARLEM

CLOWN HAARLEM

Clown Haarlem is maar al te graag aanwezig op uw kinderverjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft, school, vereniging, braderie, opening of communie. Hij maakt ballonfiguren, vertelt grapjes en kan zelfs goochelen!

Klik hier om meer over CLOWN HAARLEM te lezen.
CLOWN ZAANDAM

CLOWN ZAANDAM

Clown Zaandam heeft een speciaal afwisselend feestprogramma van 1 uur voor feesten thuis. Goochelen, ballonnen modelleren en natuurlijk een cadeau voor de jarige. Een leuke clown voor een kinderfeestje!

Klik hier om meer over CLOWN ZAANDAM te lezen.
CLOWN AMSTERDAM

CLOWN AMSTERDAM

Deze clown zorgt voor veel ballonnenpret met kleurrijke ballonfiguren voor jong en oud. Door zijn energieke en enthousiaste vertoning zal hij zeker aanwezig zijn!

Klik hier om meer over CLOWN AMSTERDAM te lezen.


Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN 
       
    AlleClowns.nl