AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

KNUTSELCLOWNS

Deze knutselclowns houden de kinderen uren bezig en nemen zelf alle benodigdheden mee. Naast het knutselen zijn alle clowns ook inzetbaar als ballonnenclown. U kunt in de lijst hiernaast een ballonnenclown selecteren.
CLOWN NIJMEGEN

CLOWN NIJMEGEN

Clown Nijmegen is de liefste en vrolijkste clown van Nederland. Ballonfiguren voor iedereen en een ballon feestmuts voor de jarige, een suikerspin traktatie, professioneel schminken, button/knutsel makerij en verjaardagsmuziek.

Klik hier om meer over CLOWN NIJMEGEN te lezen.
CLOWN ZAANDAM

CLOWN ZAANDAM

Clown Zaandam heeft een speciaal afwisselend feestprogramma van 1 uur voor feesten thuis. Goochelen, ballonnen modelleren en natuurlijk een cadeau voor de jarige. Een leuke clown voor een kinderfeestje!

Klik hier om meer over CLOWN ZAANDAM te lezen.
CLOWN NIEUWEGEIN

CLOWN NIEUWEGEIN

Ben je op zoek naar een lieve schmink- en ballonnenclown voor op een kinderfeestje? Met Clown Utrecht erbij is het feestje compleet!

Klik hier om meer over CLOWN NIEUWEGEIN te lezen.
CLOWN DEN BOSCH

CLOWN DEN BOSCH

Clown Ede is de liefste en vrolijkste clown van Nederland. Ballonfiguren voor iedereen en een ballon feestmuts voor de jarige, een suikerspin traktatie, professioneel schminken, button/knutsel makerij en verjaardagsmuziek.

Klik hier om meer over CLOWN DEN BOSCH te lezen.
Bekijk ook onze andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN JONGLEERCLOWN

 
       
    AlleClowns.nl