AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

GOOCHELCLOWNS

Vingervlug en onbegrijpelijk...hoe deed ie dat nou? Als je even niet oplet is alles verdwenen! Naast het goochelen zijn alle clowns ook inzetbaar als ballonnenclown. U kunt in de lijst hiernaast een ballonnenclown selecteren.
CLOWN STEENWIJK

CLOWN STEENWIJK

Kleurrijke ballonnen worden in een hand omdraai omgetoverd in allerlei beesten en figuren en het schminken van kindergezichten is een ´succesnummer´ op elk evenement.

Klik hier om meer over CLOWN STEENWIJK te lezen.
CLOWN MAASTRICHT

CLOWN MAASTRICHT

Deze leuke clown kan uw feestje een extra vrolijk tintje geven. Hij kan verjaardagen, communie en kinderfeestjes bezoeken met een zijn act.

Klik hier om meer over CLOWN MAASTRICHT te lezen.
CLOWN HILVERSUM

CLOWN HILVERSUMKlik hier om meer over CLOWN HILVERSUM te lezen.
CLOWN ZAANDAM

CLOWN ZAANDAM

Clown Zaandam heeft een speciaal afwisselend feestprogramma van 1 uur voor feesten thuis. Goochelen, ballonnen modelleren en natuurlijk een cadeau voor de jarige. Een leuke clown voor een kinderfeestje!

Klik hier om meer over CLOWN ZAANDAM te lezen.
CLOWN DIEMEN

CLOWN DIEMEN

Clown Diemen maakt alle dagen van de week zelfs van de kleinste partijtjes één groot feest! In het programma zit een show, schminck en ballonnen.

Klik hier om meer over CLOWN DIEMEN te lezen.
CLOWN VELDHOVEN

CLOWN VELDHOVEN

Deze clown heeft een diploma in balllonfiguren maken! Hij maakt prachtige creaties in een handomdraai. Van helikopter tot konijn en van tijger tot penguin!

Klik hier om meer over CLOWN VELDHOVEN te lezen.
CLOWN ENSCHEDE

CLOWN ENSCHEDE

Deze muziekclown verveelt nooit door zijn onvoorspelbare gedrag. Hij speelt gitaar en improviseert met verschillende instrumenten en komt zo tot een interactief muzikaal optreden. Ook heeft hij nog wat verrassingen in petto waardoor een optreden van deze clown nog lang in het geheugen gegrift staat.

Klik hier om meer over CLOWN ENSCHEDE te lezen.
CLOWN AMSTERDAM

CLOWN AMSTERDAM

Deze clown zorgt voor veel ballonnenpret met kleurrijke ballonfiguren voor jong en oud. Door zijn energieke en enthousiaste vertoning zal hij zeker aanwezig zijn!

Klik hier om meer over CLOWN AMSTERDAM te lezen.
CLOWN HAARLEM

CLOWN HAARLEM

Clown Haarlem is maar al te graag aanwezig op uw kinderverjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft, school, vereniging, braderie, opening of communie. Hij maakt ballonfiguren, vertelt grapjes en kan zelfs goochelen!

Klik hier om meer over CLOWN HAARLEM te lezen.
Bekijk ook onze andere soorten clowns:

SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN

 
       
    AlleClowns.nl