AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN ZWOLLE

 

KINDERFEESTJE THUIS nvt
PRIJS: nvt
REISKOSTEN: Ä 0,30 per km berekend vanaf Zwolle

BALLONNENCLOWN 1 UUR
PRIJS: Ä 150
EXTRA UUR: Ä 50
Deze leuke clown vermaakt al jaren jong en oud met zijn rare capriolen. Hij zorgt voor een gezellige sfeer op elke locatie en tovert een glimlach op ieders gezicht. Hij maakt ballonfiguren, goochelt, jongleert en en heeft zijn eigen straattheateract.

Een echte clown dus !

Hij is inzetbaar voor openingen, braderieŽn, familie en bedrijfsfeesten. Voor een voordelig tarief kan deze clown een luchtkussen mee nemen.

Voor zakelijke klanten zijn er ook grote kindershows van 1 uur voor grote groepen kinderen - kijk op AlleKindershows.nl


REACTIES VAN KLANTEN

"Clown Zwolle heeft een gezellige middag verzorgd in ons verpleeghuis. Het was erg mooi weer en hij heeft eerst via de buitenkant (vanaf het terras) van het huis de mensen leuk vermaakt dus voor hij binnen was, was de toon al gezet, er werd naar hem uitgekeken wat hij verder zou gaan doen. Alle bewoners (die dat wilden) hebben een leuke balloncreatie gekregen en vonden de persoonlijke aandacht en zijn grapjes en acrobatische toeren erg leuk. Clown Zwolle was respectvol in zijn benadering en beslist niet kinderachtig naar de ouderen toe, wat ons betreft een dikke pluim! En als we weer een keer een clown nodig hebben weten we wie we moeten vragen."
Margreet / de Uiterton in Lelystad - 11 april 2016


"Wij hebben een teaparty georganiseerd vanuit Openluchttheater vereniging De Gagelspollers in Nijverdal. Hierbij waren ruim 250 kinderen aanwezig. De Clown uit Zwolle heeft ALLE kinderen prima vermaakt met zijn ballonnen en geweldige vermogen van improviseren op alle gebeurtenissen die rondom hem gebeurde. Geweldig! Zeker een aanvulling op deze middag geweest!"
mevrouw J. Rozendal - 04 juli 2012


"Op een wat rommelig moment, tussen een receptie en aanvang buffet, wist de clown onze twee kleinkinderen en een vriendinntje maar ook veel ouderen zeer te vermaken. Met zijn prachtige optreden wist hij de kleintjes helemaal gek te maken waardoor er een tweetal extra plaspauzes ingelast moesten worden om de boel droog te houden." mevrouw van tiel - 05 januari 2011


"We hebben tijdens ons feest geen omkijken gehad naar de kinderen. Zij hebben zich kostelijk vermaakt met de clown. Zou het de volgende keer zo weer doen. Professionele uitstraling zowel tijdens als voor en na de act. Hartelijk bedankt."
M. Strijkert - 24 oktober 2009


"Clown Zwolle heeft tijdens Koninginnedag de kinderen in Havelte prima vermaakt. Tussen de spelletjes door was hij diegene die de gang er lekker inhield. Hij zorgde voor een onvergetelijke ochtend voor de kinderen en zorgde zo voor extra sfeer op het feestterrein." Jan Klunder (Oranjecomitť Havelte) - 30 april 2009.


"Hartstikke leuk! De kinderen waren direct geboeid en enthousiast en het leuke was dat ook de volwassenen voor de gek gehouden werden met grappige trucs! Kortom entertainment voor jong en oud!" Hetty IJmker - 4 april 2009


"Wij hebben genoten van het optreden van Clown Zwolle tijdens een verjaardags- feest. Het was erg mooi om te zien hoe de clown contact maakte met de cliŽnten en kinderen. En de cliŽnten en kinderen reageerden ontzettend leuk op de clown. We hebben veel gelachen om de vele grappen, goocheltrucs en mooie ballonnen waar figuren van werden gemaakt. Het optreden was een groot succes! Super bedankt Clown Zwolle! Heel veel succes verder!" Karin Altena - 28 maart 2009.


"De clown was geweldig. Hij vermaakte de kinderen op een leuke, grappige maar relaxte wijze. De ouders hadden even het idee dat ze zonder kinderen waren en ook eens even heerlijk rustig konden eten." mevrouw Bakker - 27 februari 2009


"Je deed het geweldig! Je bent een echte entertainer."
Friso Kindervoeding - 21 november 2008


"Op zaterdag 30 augustus bestond ons kinderdagverblijf 20 jaar. Met een groot feest hebben wij hier aandacht aan besteed. Wij waren erg enthousiast over zijn optreden, hij deed het erg leuk. Ook naar de jongere kinderen toe en naar kinderen die een beetje bang waren bleef de clown erg rustig en deed hij allemaal hele grappige dingen. Grote complimenten!!!!
Renate Bekker - 30 augustus 2008


"Het was helemaal super! Wij hebben door deze clown geen kind gehad aan de grote groep kinderen op onze bruiloft. De sfeer was gezet en nadat de clown was vertrokken bleef het een leuk samenspelende groep kinderen. Kortom een echte aanrader!!!!" mevrouw van Nijen - 30 mei 2008


"Ik wil namens de collega's en ouders van de groep 'de nachtegaal' de clown hartelijk bedanken. We hebben genoten van zijn optreden, tijdens de goochelshow. Maar vooral ook tijdens het individuele kontakt met onze bewoners en met zijn speciale persoonlijke benadering, hebben wij veel bewondering. Heel erg leuk en ontzettend bedankt. Hopelijk tot de volgende keer!!"
Ingrid Kok - 29 september 2007


Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Zwolle Overijssel - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl