AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN UTRECHT

 

KINDERFEESTJE THUIS 2 UUR
PRIJS: 325 incl. btw
REISKOSTEN: Inclusief indien in randstad

BALLONNENCLOWN 3 UUR
PRIJS: 450 excl. btw
EXTRA UUR: 75
Kinderfeestje

Een onvergetelijk kinderfeestje thuis! De middag vliegt voorbij met een lekker, leuk & gek muzikaal kinderprogramma met goochel & clownerieacts vol enthousiasme live begeleid op gitaar. Nodig gerust de hele klas uit, want hoe meer zielen hoe meer vreugd. Hij geeft een speciaal op de situatie afgestemde voorstelling met onderdelen uit zijn grote kindershow. Verder maakt hij ballonfiguren voor alle kinderen en natuurlijk de speciale Hartjes-ballon-bloem voor de jarige.

Ballonenclown

Deze clown is voor maar liefst 3 uur een super ballonnenclown! Inzetbaar voor winkelcentra, openingen, buurtfeesten en natuurlijk alle evenementen. Hij zorgt er voor dat alle kinderen een leuk ballondier of figuur krijgen. Hij is een vriendelijke en enthousiaste muziekclown die met zijn liedjes, grapjes, ballonfiguren en goocheltrucs zowel jong als oud door heel Nederland weet te vermaken.

Vergeet niet aan hem te vragen om zijn mini-circusfietsje en onzichtbare eendje Kwak Kwak mee te nemen!!

De meest serieuze clown van Nederland!?
Ja, echt waar! . maar met ongelooflijk veel enthousiasme & plezier! :0)

Voor zakelijke klanten heeft deze clown ook een grote kindershow van 1 uur voor grote groepen kinderen - kijk op AlleKindershows.nl

REACTIES VAN KLANTEN

"Het ging hardstikke goed! We hebben erg veel positieve reacties gekregen op zijn optreden." Mevrouw Begovic - 24 maart 2007


Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Leiden Zuid-Holland - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl