AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN ROTTERDAM

 

KINDERFEESTJE THUIS 1 UUR
PRIJS: € 200
REISKOSTEN: € 0,35 per km berekend vanaf Schiedam

BALLONNENCLOWN 2 UUR
PRIJS: € 350
EXTRA UUR: € 125
Deze leuke, professionele en beschaafde clown komt op het verjaardagsfeestje van uw zoon of dochter met een koffertafel vol ballonnen, goocheltrucs, grappen en jongleeractiviteiten.

Hij komt verkleed aan om de verrassing zo groot mogelijk te maken. Hij maakt voor de kinderen leuke ballonfiguren zoals: bloemen, hondjes, papegaaien, aapjes, beertjes, giraffen, olifanten en nog veel meer.

Voor promotionele acties op braderiën, winkelcentra en jaarmarkten, etc. kan deze gezellige clown supersnel kleine ballonfiguurtjes maken zodat in een paar uur een zéér groot aantal kinderen een ballon krijgt.

Al met al een talentvolle, vakkundige en leuke clown !

Voor zakelijke klanten zijn er ook grote kindershows van 1 uur voor grote groepen kinderen - kijk op AlleKindershows.nl


REACTIES VAN KLANTEN

"Het optreden van jullie was in één woord geweldig. Nadat jullie waren vertrokken, hebben de kinderen hun verhaal verteld aan sinterklaas, met wat zij hebben gedaan. Heel fijn om te zien hoe deze groep verstandelijk beperkte betrokken zijn geweest bij het optreden. Ze wilden zelfs hun kunsten die zij hadden uitgevoerd aan sinterklaas laten zien. Fijn dat jullie deze middag tot een geweldig succes hebben weten te brengen. Namens de Stichting Evenementen Ridderkerk hartelijk dank." Wijnand Punt - 24 november 2012


"Het was een superleuk Sinterklaasfeest, de clown heeft het heel leuk gedaan en de kinderen waren erg enthousiast! Bedankt!" Fleur - 19 november 2011


"De kinderen hebben van begin tot eind genoten van de show. De clown heeft de kinderen leuk bezig gehouden. Alle kinderen mochten één voor één meedoen aan zijn acts. Bedankt Clown!" Mevr. Vliet 2009 - 06 maart 2010


"De reacties van de kinderen en ouders tijdens het optreden en na afloop warenallemaal erg positief. Iedereen heeft genoten van het optreden."
mevrouw van Dreunen - 05 december 2009


"De clown was erg vrolijk. Hij betrok de kinderen actief bij zijn acts. De jarige mocht doekjes laten verdwijnen, een bal op een stok balanseren. Ook de andere kinderen werden in het zonnetje gezet. Als klap op de vuurpijl mocht een ieder zelf, met aanwijzingen van de clown, een hondje maken van balonnetjes. Iedereen vond het geweldig: volwassenen en kinderen. Een aanrader, wat mij betreft."
mevrouw Welzijn - 05 juli 2009


"Wij vonden de clown echt geweldig. Hij deed het ontzettend leuk. Was erg geslaagd!" Miranda - 04 juli 2009


"Het bezoek van de clown was zeer geslaagd. De kinderen vonden het heel leuk en werden op een leuke manier veel bij de voorstelling betrokken."
Jan Sekeris - 16 mei 2009


"Ik was zeer tevreden over de clown! De kinderen hebben een hele leuke middag gehad mede dankzij zijn optreden!" Arianne Beekman - 28 december 2008


"Twaalf kinderen gefascineerd door de trucs, lachend en glunderend om de grappen en grollen. Leuke interactieve act die het feest perfect maakte! Bedankt!"
Ruben Schmitz - 18 oktober 2008


"Het was heel erg leuk, van begin tot eind de kinderen vermaakt en er ging niet 1 kind naar huis zonder een mooie creatie van hem!"
Team Wijk Idee - 27 september 2008


"Het optreden van de clown was fantastisch, kinderen hebben anderhalf uur lang genoten/gelachen..bedankt !! Zeker voor herhaling vatbaar!"
mevrouw Kreuger - 6 september 2008


"De kinderen en ik hebben van je genoten! Mochten mijn vrienden een clown nodig hebben dan raad ik jou aan. Bedankt en succes verder!"
Michelle Roelofs - 12 juli 2008


"Wij en de kinderen vonden de clown uit Rotterdam super. De meeste kinderen hebben hem daarom alvast uitgenodigd op hun kinderfeestje! Clown nog bedankt voor een heeeele fijne dag!"
mevrouw Hoegen - 9 juli 2008


"Het was heel erg leuk, de kinderen hadden de tijd van hun leven. Ze vonden het te gek. We willen voor onze toekomstige feestjes zeker weer een clown boeken. Hartelijk dank voor de gezellige optreden!"
mevrouw Tecer - 21 juni 2008


"In 1 woord.......super !! Hij had een super optreden 5 kwartier lang. De kinderen genoten met volle teugen zodat wij rustig achterover konden leunen. Vooraf natuurlijk best nerveus of het allemaal zou lukken, het was voor ons de eerste keer. Maar de clown kwam op tijd geschminkt en al met alle attributen en wist de aandacht van de kinderen tot het laatst vast te houden. Dikke 10 plus !!"
Arjen en Sandra - 16 april 2008


"Sophie en haar vriendjes hebben genoten van uw vrolijke en lieve bezoek. Alles liep geheel volgens schema en dat was erg prettig. We hebben een heleboel leuke foto's gemaakt en Sophie kan later terug kijken op een heel gezellig verjaardagsfeest met de clown. Veel dank namens Sophie en Fleur en vriendjes en vriendinnetjes!"
mevrouw de Koning - 29 maart 2008


"Bedankt voor de optreden, het was harstikke leuk en de kinderen hebben genoten. Is voor herhaling vatbaar!"
mevrouw Wijnaar - 22 maart 2008


Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Rotterdam Zuid-Holland - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl