AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN NIEUWEGEIN

 

KINDERFEESTJE THUIS 1 UUR
PRIJS: 250
REISKOSTEN: 0,20 per km berekend vanaf Nieuwegein

BALLONNENCLOWN 1 UUR
PRIJS: 175
EXTRA UUR: 75
Ben je op zoek naar een lieve meisjes clown voor een kinderfeestje? Clown Utrecht is van vele markten thuis en maakt van elk partijtje een feest!

Wil je als een echte musical ster leren dansen en zingen? Of leuke theaterspelletjes spelen? Dan doen we dat toch!

Of wil je liever geschminkt worden als vlinder, tijger, bloem of ridder? Of een te gekke schmink tattoo op je arm?

Het is jouw feestje, dus jij mag het zeggen!

Natuurlijk maakt deze clown ook de mooiste creaties met ballonnen. Wil je een zwaard of een hondje, of toch liever een bloem? Niets is te gek voor Clown Utrecht.


REACTIES VAN KLANTEN

"Het was heel gezellig met clown Nieuwegein. Ze is echt anderhalf uur bezig geweest met de kinderen en volgens ons heeft ieder kind wel een ballon gehad (er waren er bij met wel meer ballonnen). Reuze geslaagd nogmaals dank namens de Oranjevereniging." Margriet uit Spijk - 30 april 2013


Zaterdag 12 mei heeft Clown Utrecht samen met haar collega clown de open dag van Zorgpoort Leidsche Rijn opgefleurd. Zij waren met hun balloncreaties en schminkact een echte publiekstrekker voor het winkelend publiek in winkelcentrum Vleuterweide en deden het beiden erg leuk. Het publiek werd tijdens de act uitgenodigd om ook een kijkje op onze zorglocatie te komen nemen en daar deel te nemen aan allerlei gezondheidstests en een speurtocht."
Roos Gerritsen - 12 mei 2012


"Namens alle kinderen wil ik jou bedanken voor je optreden tijdens ons bedrijfsfeest. Ik heb alleen maar leuke reacties gekregen. Het optreden was super en de kinderen hingen aan je lippen. Ook de oudere kinderen waren van je onder de indruk." Wilma de Jong van Alewijnse Utrecht BV - december 2011.


Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Nieuwegein - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl