AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN MAASTRICHT

 

KINDERFEESTJE THUIS 1 UUR
PRIJS: 195
REISKOSTEN: 0,28 per km berekend vanaf Maastricht

BALLONNENCLOWN 1 UUR
PRIJS: 195
EXTRA UUR: 75
Deze leuke clown kan uw feestje een extra vrolijk tintje geven. Hij kan verjaardagen, communie en kinderfeestjes bezoeken met zijn act en/of goochelshow.

Hij heeft een show die ongeveer 45 minuten duurt en kan ieder kind daarna voorzien van een ballonfiguur. Hij kan ook optreden voordat Sinterklaas komt of bij carnavalzittingen.

Hij maakt de leukste beesten, figuren en andere creaties van ballonnen. Hij kan jongleren met bordjes, ballen & ringen. Goochelen is hij een kei in...maar soms gaat er ook wel eens wat mis !!

Kortom, een allround leuke clown uitsluitend voor leuke feesten !!


REACTIES VAN KLANTEN

"We willen je hartelijk danken voor je geweldig optreden op ons buurtfeest. Vanaf je entree wist je klein en groot te boeien met je improvisatie en perfecte bejegening van groot en klein : groot compliment. Ook de clownsshow op het podium was zeer professioneel. We gaan je bij iedereen aanbevelen, we hebben heel wat kinderacts gehad, maar jij springt er bovenuit." Dhr Kengen, Buurtraad Sittard - juli 2014


"Deze clown maakte er een groot spektakel van op het communiefeest van onze dochter. De kinderen hebben van elk moment genoten (van het moment dat hij uit de auto stapte tot het moment dat hij weer in de auto stapte). De show trok trouwens de aandacht van jong en oud, iedereen deed mee. ZEKER EEN AANRADER!" mevrouw bovens - 25 april 2010


"De clown is een hele leuke clown/goochelaar. Onze kinderen en ook de grote mensen hebben zich kostelijk geamuseerd. Voor herhaling vatbaat."
Ria Hogerheide - 21 november 2009


"Wij hebben een super leuke Sinterklaasochtend gehad met dank aan de clown. De kinderen vonden het geweldig, en ik heb veel leuke positieve reacties gehad van ouders. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt, namens QNH Euregio!"
Bianca Schoonbroodt - 30 november 2008


"Wij waren erg enthousiast over de show en we praten er nog steeds over! Vanaf het moment dat hij het erf op kwam lopen wisten we dat het een succes zou worden. Kleine details als het stuntelig opzetten van een microfoontje voerde hij enorm goed uit. Wij moesten er ontzettend om lachen. Hij had een uitgebalanceerd programma van een uur. En van de redenen om een clown uit te nodigen was dat er Nederlands- en Franstalige kinderen aanwezig zouden zijn: clownerie is internationaal; Maar dat hij ook nog de kinderen in beide talen aansprak, overtrof onze verwachtingen. Het werkte echt heel goed. Aanstekelijke, talentvolle clown die wij aan iedereen kunnen aanbevelen. Veel dank!"
Fam. Joordens - 9 februari 2008


"De clown was bij ons te gast op het Sintfeest. Samen met de kids heeft hij gegoochelt, gedanst, ballonnen gevouwen en de kids voorbereid op de komst van Sint en zijn pieten. Hij deed dit op een hele leuke, speelse wijze. Hij was in n woord: geweldig. Hij speelde goed in op de situaties die zich voordeden (opmerkingen van kinderen), ook betrok hij de overige aanwezigen goed bij zijn optreden. Bedankt !" Kallen Raeven kids - 18 november 2007


"Hey hallo allemaal......Nou wij vonden de clown uit Maastricht met n woord GEWELDIG!!! En komen ook niet uit gepraat. Iedereen heeft genoten kids als grote! En kindje vroeg zelfs of hij wel heel echt was hahaha tuurlijkkkkk is hij ECHT want hij heeft grote voeten en een echte rode neus dacht de andere hahaha :-) Wij willen heel graag deze clown terug zien volgend jaar."
mevrouw Schmeets - 13 oktober 2007


"Afgelopen zaterdag heeft de clown uit Maastricht opgetreden op ons huwelijksfeest. Wij en de kinderen zijn razend enthousiast over zijn optreden. Hij verwelkomde ons toen we aankwamen op een zeer leuke manier en hij had gelijk contact met de kinderen. Onze zoontjes die verlegen zijn, werden door hem gelijk erbij betrokken en zelfs de niet-nederlandstalige kinderen wist hij er bij te betrekken. Erg leuk!" Groetjes van Boudewijn & Sylvia Fagel - 1 september 2007.


Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Maastricht Limburg - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl