AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN ENSCHEDE

 

KINDERFEESTJE THUIS 1 UUR
PRIJS: 150
REISKOSTEN: 0,29 per km berekend vanaf Enschede

BALLONNENCLOWN 1 UUR
PRIJS: 175
EXTRA UUR: 75
Kinderfeestje

Deze clown heeft passie, inlevingsvermogen en gedrevenheid. Hij zingt liedjes, maakt ballonfiguren, goochelt en kan de kinderen ook eventueel schminken. Met deze clown laat u een onvergetelijke indruk bij de kinderen achter.

Deze muzikale clown speelt gitaar en improviseert met verschillende instrumenten en komt zo tot een interactief muzikaal optreden. Ook heeft hij nog wat verrassingen in petto waardoor een optreden van deze clown nog lang in het geheugen gegrift staat.

Over de Clown

Deze clown begon al op de basisschool met het geven van voorstellingen. In die voorstellingen combineerde hij verschillende vormen van theater en muziek. Dit inspireerde hem om als clown aan het werk te gaan.


Workshop Muzikale Clownerie 200

Deze workshop is speciaal voor kinderen en begint met een kort optreden waarin muziek en clownerie elkaar kruisen. Daarna wordt de geschiedenis van de clown verteld en worden er verschillende muziek en mime oefeningen gedaan. De kinderen worden geprikkeld in hun motoriek en fantasie waarbij ze de kans krijgen om hun talenten te laten zien. Kosten eerste uur: 200. Extra uur: 75. Plaats een vrijblijvende optie voor meer info.

Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Enschede Overijssel - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl