AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN DRACHTEN

 

KINDERFEESTJE THUIS 2 UUR
PRIJS: 180
REISKOSTEN: 0,25 p/km vanaf Drachten

BALLONNENCLOWN 2 UUR
PRIJS: 180
EXTRA UUR: 50
Clown Drachten is een clown die leuk is voor zowel jongens als meisjes. Zij maakt grappen, zingt liedjes, maakt de mooiste ballonnen en kan dansen als de beste.


KINDERDISCO

U kunt Clown Drachten ook boeken voor een heuse kinderdisco. Zij heeft onlangs een hele leuke kinderdisco CD opgenomen die ze graag meeneemt naar haar optredens.
De kinderen kunnen tijdens de kinderdisco de pasjes op een leuke manier leren. Clown Drachten zal uw kinderdisco feestje tot een groot succes maken.

Om het kinderfeestje compleet te maken kan Clown Drachten ook ballonnen maken, glittertattoos zetten, en goocheltrucjes, spelletjes en grapjes doen.


REACTIES VAN KLANTEN

"Het was een prachtige dag voor de opening van de speeltuin in Grou, Alle kinderen hebben genoten van de ballonnen figuurtjes die langs kwamen. De clown deed overal gezellig mee. De kinderen vonden het prachtig om de clown zo bezig te zien. Erg leuk!" Kathinka van der Meer, Kweekvijver Noord - 1 juli 2015


Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Drachten Friesland - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl