AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN DORDRECHT

 

KINDERFEESTJE THUIS 1 UUR
PRIJS: € 190
REISKOSTEN: € 0,28 per km berekend vanaf Dordrecht

BALLONNENCLOWN 1 UUR
PRIJS: € 195
EXTRA UUR: € 50
KINDERFEESTJES:
Als clown of piraat komt deze artiest graag uw kinderfeest compleet maken!

Met een geweldige show welke o.a. goochelen, jongleren en heel veel humor bevat en op het eind leuke ballonfiguren voor elk kind! Tijdens de show word de hulp van kinderen veel gevraagd door middel van daadwerkelijk helpen, tot roepen, blazen, enz. Een interactief kinderspektakel voor bij u thuis!

Beschikbaar in twee varianten:

Het korte programma (1 uur):
- +/- 45 minuten kindershow (Clown of Piraat)
- +/- 15 minuten eenvoudig ballonvouwen (kleine figuren)

Het lange programma (2 uur):
- +/- 60 minuten kindershow (Clown of Piraat)
- korte pauze voor de kinderen (ideaal voor: drinken, snoepen, taart, e.d.)
- +/- 45 minuten uitgebreid ballonvouwen (grote figuren)

Als extra's zijn leverbaar:
- Schminken (45 Euro, max. 1 uur)
- Piñata's (v.a. 25 Euro per stuk)

Programma enkel geldig voor kinderfeestjes die thuis worden gevierd, voor privé feestjes in zalen en andere gelegenheden geld een toeslag van 45 Euro. Maximaal 20 kinderen, geen tot weinig volwassenen.

BALLONARTIEST:
Geen suffe hondjes, zwaarden of papegaaien, maar heuse kunstwerken (met een rubberen K!) maakt deze artiest ervan.

Met veel flair, humor en interactie worden in rap tempo complete stripfiguren, palmbomen, helikopters, bloemen, vlinders, en nog veel meer gemaakt, alles van ballonnen! U zult uw ogen niet geloven bij het zien van de fantastische creaties van deze artiest!

Mogelijk als:
Clown, Piraat of Ballonartiest

Voor zakelijke klanten heeft deze clown ook een grote kindershow van 1 uur voor grote groepen kinderen - kijk op AlleKindershows.nl


REACTIES VAN KLANTEN

"De clown was erg leuk. Het leeftijdsverschil van de kinderen was groot, van 2 tot 12 jaar, maar de clown speelde daar goed op in. Ik zou hem zo weer uitnodigen!" mevrouw Berkeveld - 23 september 2010


"De kinderen hebben wederom enorm genoten van clown dordrecht, na een week hebben ze het er nog over op school dus dat wil wel zeggen dat hij een super indruk op de kinderen heb gemaakt. Wellicht tot een volgende keer."
mevrouw Vermeer - 27 januari 2010


"Bedankt voor je optreden op IKN Hero. De kinderen vonden het helemaal te gek! Wij van Interationale Kinderhulp Nederland (IKN) wensen je veel succes en plezier bij je toekomstige optredens." Meity Bodenstaff - 24 juni 2009


"De kinderen hebben volop genoten. Hij heeft ze vanaf dat hij binnenkwam en met z'n spullen bezig was, tot aan het eind toe vermaakt. Geweldig. Ik zal hem zeker aanbevelen aan anderen." Jeannette Bouwens - 10 juni 2009


"We waren heel tevreden over het optreden van de clown. De interactie met de kinderen was goed en leuk, zelfs met de kleine kinderen! Bedankt en het is zeker voor herhaling vatbaar!" Groetjes Esther van Dalen - 14 mei 2009


"De kindermiddag op MelkwegPoP te Bleskensgraaf was een groot succes. Het drukst was het bij de ballonnenpiraat! Onze complimenten. Hij heeft een zeer grote bijdrage geleverd aan onze kindermiddag. Wat een groot ballonnenartiest! Dat iemand zulke mooie dingen kan maken van ballonnen. Nogmaals bedankt, we gaan dit zeker onthouden voor een eventueel vervolg volgend jaar!"
Petra Goudriaan - 15 april 2009


"Het optreden van clown Dordrecht was uitstekend. Mijn zoon en zijn gasten hebben allemaal een leuke dag gehad en ze hebben het nog steeds over de clown."
Dhr. Sprock - 07 februari 2009


"Zeer creatief met de ballonnen en superleuk voor de kinderen bovendien. Fantastische entertainer die de aandacht van de kinderen (met ouders) weet vast te houden. Kortom geweldig!" Marscha van Hamersveld - 20 december 2008


"We zijn zeer tevreden over de clown. De kinderen waren erg onder de indruk. We hebben nog nooit zulke rustige kinderen gehad als nu. Ze waren er stil van en vonden het geweldig." Cisca Tukker Thuiszorg Rotterdam - 29 november 2008


"Clown Dordrecht was op het 25 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. De ballonkunsten van hem waren ongelooflijk. Konijnen, harten enz enz. Wat een kunsten kan deze clown!!! Clown Dordrecht je was top. Onwijs bedankt !!!"
Familie Hoek - 15 november 2008


"Beter kon het niet! de kinderen hingen aan zijn lippen! Fantastisch!"
Kirsten Onderwater - 20 september 2008


"Wij hebben genoten van de ontzettend mooie creaties die de clown maakte met zijn ballonnen. De kinderen keken hun ogen uit! (volwassenen ook) echt leuk!"
Jeannette Triel - 12 juli 2008


"Bij ons had de clown best 'een moeilijke taak', namelijk het vermaken van 0 tot 4 jarige kinderen! Het was een succes! Schminken vonden sommige best eng, maar vooral met de prachtige ballonfiguren die hij maakte heeft hij alle harten veroverd (ook die van de volwassenen....)!"
mevrouw Koring - 6 juli 2008


"Aanrader voor je feest/festival. Hij ziet er mooi uit en maakt hele mooie aparte dingen! De kinderen hebben genoten!"
Hannelore van Hamburg - 28 juni 2008


"Direct bij binnenkomst was het door de mooie kleding direct duidelijk dat er een clown aanwezig was en hierdoor had hij al in zeer korte tijd een geweldige band met de 40 kinderen. Zeer professioneel was er aandacht voor elk kind en waren de de kinderen dolgelukkig. Een grote glimlach op elk kindergezicht zorgde voor een glimlach op het gezicht van de volwassenen waardoor hij een absoluut succes was. Bedankt!" De Vuurtoren van Oostvoorne - 7 juni 2008


"De piraat was ontzettend leuk en heeft de kinderen enorm ge-entertained. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!"
mevrouw Human - 28 mei 2008


"De clown was geweldig! De kinderen hebben zich prima vermaakt en waren erg verrast door alle figuren die de clown met ballonnen kan maken. Niks was te gek. Enorm bedankt voor het gezellige entertainment."
Villa Happ Katwijk - 7 maart 2008


"Als moeder zie je 100 beren op de weg met het geven van een kinderfeestje voor 16 kinderen. Dankzij de clown hebben de kinderen een uur ademloos zitten kijken en het 100% naar hun zin gehad. Bedankt!"
Anouska van Dongen - 5 maart 2008


"Het was FANTASTISCH, de kinderen hebben ontzettend genoten, ze lagen helemaal dubbel van het lachen, (de volwassenen trouwens ook hoor). Het is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Nogmaals enorm bedankt!!"
mevrouw C. Vermeer - 23 januari 2008


"De clown was geweldig, ik heb geen kind in mijn buurt gezien, hetgeen ook mijn bedoeling was!! Hoe kan iemand het voor elkaar krijgen om kinderen 3 uur lang te boeien, ik weet het niet, maar wat ik wel weet is dat hij het voor elkaar heeft gekregen. Hij was, na mijn kersverse echtgenoot, de man van het feest. Bedankt !!"
mevrouw Kalay - 14 juli 2007


Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Dordrecht Zuid-Holland - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl