AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN BOXTEL

 

KINDERFEESTJE THUIS 1 UUR
PRIJS: € 295 excl. btw
REISKOSTEN: € 0,45 per km excl. btw berekend vanaf Boxtel

BALLONNENCLOWN 1 UUR
PRIJS: € 250 excl. btw
EXTRA UUR: € 49,50 excl. btw
Kindershowtje

Speciaal voor kleinere groepen kinderen brengt één van onze clowns, op geheel eigen wijze een gezellige show waarbij de kinderen volop lachen en genieten. Het programma zit vol met spectaculaire spelletjes, magische goocheltrucs en malle muziek. Iedereen wordt bij de show betrokken waardoor ze er samen een dolle boel van maken. Het showtje zal te midden van de kinderen worden opgevoerd en hierdoor ontstaat er veel interactie tussen de kinderen en de clown. Daarbij zou bijvoorbeeld de jarige nog even extra in het zonnetje kunnen worden gezet!

Laat uw kinderen de wereld van onze clown ontdekken en beleven! Samen zullen we een knotsgekke show maken!

Ballonnenclown

Onze vrolijke ballonnenclowns vermaken de kinderen met hun kleurige ballonnen. In een handomdraai maken zij van deze ballonnen allerlei leuke figuren. Laat kinderen maar ook volwassenen vergapen aan de kunsten van onze ballonnenclowns! Daarbij zijn onze ballonnenclowns ook nog eens mobiel en staan wij garant voor kwaliteit! Wilt u iets extra’s voor uw feest of evenement, vraag dan snel naar de mogelijkheden!

Naast ballonnenclowns en een kleine show kunnen wij ook zeker grotere groepen kinderen vermaken. Neem een kijkje op AlleKindershows.nl en zie hier de mogelijkheden!


REACTIES VAN KLANTEN

"Het was een succes. Tijd te kort. Zeker voor herhaling vatbaar. Super!"
mevrouw Smit-Walraven - 07 november 2010


Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Boxtel Noord-Brabant - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl