AlleClowns.nl
CONTACT  |  REFERENTIES  |  HOE BOEK IK EEN ARTIEST
Jobo Entertainment
AlleClowns.nl  
 
 

CLOWN ARNHEM

 

KINDERFEESTJE THUIS 1 UUR
PRIJS: 185
REISKOSTEN: inclusief

BALLONNENCLOWN 1 UUR
PRIJS: 225
EXTRA UUR: 50
In letterlijk een greep uit de lucht, en een handomdraai maakt clown Arnhem de leukste figuren op uw evenement! Zo nu en dan een goocheltrucje voor de nodige afwisseling. Clown Arnhem komt met zijn ballonnenkar naar elke locatie en ieder denkbaar evenement. Met Clown Arnhem haalt u een zeer ervaren en professionele artiest in huis.

Kindershows

Natuurlijk kan Clown Arnhem ook kindershows verzorgen. Deze shows duren 60 minuten en zijn met : prachtig decor, professioneel licht en geluid, een eigen podium en bankjes. Heel professioneel van opzet en uitvoering!
Voor meer info over deze kindershows klik hier

Suikerspinverhuur

Clown Arnhem verhuurt ook een suikerspin apparaat. Met of zonder kar, met of zonder grondstof, met of zonder begeleiding. Het leent zich met name voor kinderfeesten, scholen, winkelcentra, huwelijken, openingen en nog veel meer. 4 uur onbeperkt uitdelen voor 395 euro.

NIEUW BIJ CLOWN ARNHEM!
Suikerspinnen uitdelen en Schminkstand. Clown Arnhem geeft u hier graag meer info over nadat u een optie heeft geplaatst.

Hij werkt al jaren voor kinderen, volwassenen en senioren, en succes is bij Clown Arnhem gegarandeerd!


REACTIES VAN KLANTEN

"Zowel de kinderen als de ouders waren enthousiast. Een gevarieerde show. Hij stelde de kinderen op hun gemak. De balonnenfiguren vonde ze prachtig en de familieshow was een prima sluitstuk van een boeiend kindermatinee."
heer J.A. van Heel - 07 februari 2010


Een ballonnenclown of goochel clown huren voor een kinderfeest of kindershow - Arnhem Gelderland - Alle Clowns is de grootste aanbieder van clowns en heeft altijd een clown in uw regio.

Indien u een optie wilt plaatsen voor een kinderfeestje thuis of een ballonnenclown klik hier. Ook kunt u hier vragen stellen aan de clown betreft het optreden.

Bekijk ook andere soorten clowns:

GOOCHELCLOWN SCHMINKCLOWN KNUTSELCLOWN JONGLEERCLOWN


 
       
    AlleClowns.nl